AMINA

Пловдив

Amina е проект с модерно излъчване, хармоничен и съразмерен дизайн за балансирана и здравословна среда далеч от шума на централната част на града в комбинация с удобството на комуникативната локация. Подходът ни в планирането на прилежащия терен беше да организираме паркирането и достъпа на автомобили в периферията на комплекса, така че да съхраним вътрешността му, където да развием безопасна и чиста паркова среда. Amina е проект, в който вложихме визия и стил, отношение към детайла, които ще поставят нов стандарт за качество в кв. Остромила. Комплекс, който ще носи комфорт и радост на обитателите си.

ALVERA

Пловдив

Alvera е иновативен жилищен комплекс, състоящ се от две сгради от по 7 етажа и вътрешен двор. Комплексът е разположен в квартал Смирненски, район Западен, в непосредствена близост до множество супермаркети, болници, паркове, спортни зали и игрища на открито. Далеч от шума и големия човекопоток в центъра, комплекс Alvera е само на няколко минути разстояние от парковете „Ружа“, “Отдих и култура”, “Розариум” и Гребна база “Пловдив”. Малката плътност на застрояване на комплекса, разнообразните по квадратура двустайни и тристайни апартаменти и липсата на търговски площи, правят ALVERA предпочитано място за живот и инвестиция.

Alvera - жилищен комплекс в Пловдив
комплекс Lauta Forest Premium в Пловдив, ASPIGROUP

LAUTA FOREST PREMIUM

Пловдив

На крачка от най-голямата зелена площ в гр. Пловдив – парк “Лаута”, ексклузивният комплекс Lauta Forest Premium достойно е наричан “най-иновативният жилищен и офис проект” в града. Около 3 декара зелена зона за отдих във вътрешното пространство на сградите гарантира спокойствието на обитателите им, допълнено от детски площадки, пейки и алеи, открит фитнес и затворена кучешка площадка.
Сигурността и комфортът са подсигурени от 24/7 видеонаблюдение с умни камери и жива охрана, а чудесен пример за добри допълнителни екстри са тройният стъклопакет, пречистването на водата, шумоизолацията на пода, светлата височина от 2.76 м., външните електрически щори, осигуряващи пълно затъмняване. Към комплекса е предвиден около 2000 кв. м. първокласен хипермаркет, а на поглед разстояние се намират Metro и Plovdiv Plaza Mall, множество ресторанти и магазини.

AMARI RESIDENCE

София

В непосредствена близост до красивите склонове на Витоша и на минути от центъра на София, Amari Residence се откроява с модерния си дизайн в един от най-престижните и комуникативни квартали на столицата.

Разположена на бул. „Черни Връх“, сградата е заобиколена от магазини, училища, спортни зали и детски градини, и предлага лесен достъп до всички важни пътни артерии на града. Допълнително удобство е близостта на метро станция „Витоша“, идеалният за пикници и разходки Южен парк и един от големите търговски центрове в София – Paradise Center.

AMARI RESIDENCE се състои от 54 апартамента с различна квадратура и предлага възможност за закупуване на паркоместа, включително двойни гаражи, гаражни клетки и гаражи със склад. Всеки етаж от сградата има свое индивидуално разпределение, а помещенията са проектирани с оптимални размери спрямо съвременните стандарти за обитаване.

AMARI RESIDENCE в София, жилищен комплекс
Жилищен комплекс Elite Park в Пловдив

ELITE PARK

Пловдив

Както всяко елитно решение в полза на сигурното и спокойно бъдеще на семейния дом, жилищният комплекс Elite Park фокусира вниманието върху високо качество, функционалност, комфорт и уют.

Следвайки идеята за по-разнообразен тип строителство, Elite Park акцентира върху свободните зелени площи с достатъчно въздух и всички допълнителни екстри, отговарящи на желанията за европейски стандарт на живот. Разположен на една от основните пътни артерии на Пловдив – бул. Цариградско шосе 76, комплексът е в непосредствена близост до ключови социални услуги, магазини и заведения.

Жилищният комплекс Elite Park се състои от 6 жилищни Секции А,Б,В, Г, Д, Е плюс сутеренен етаж, който е общ към всички секции.

ELIT COMPLEX

Пловдив

Еlite Complex е модерен проект, състоящ се от жилищна и търговска част, разположен на една от главните пътни артерии в град Пловдив.
Намира се в непосредствена близост до всички социални служби и обслужващи звена. Предлага избор от едностайни, двустайни и тристайни апартаменти и студия, гаражи и паркоместа. За да осигури комфорта на своите обитатели, комплексът е снабден със зелени площи, места за отдих и почивка, както и други атрактивни съоръжения, които подобряват качеството на живот. Търговските площи са луксозни и включват магазини, ресторанти, сладкарница и други услуги, които допринасят за комфорта на живущите в комплекса.

Еlite Complex в Пловдив, жилищно строителство