ASPIGROUP предлага на своите клиенти комплект от туристически услуги, съчетаващи високо европейско качество и безкомпромисен индивидуален стил. Всички апартаментни комплекси на компанията предоставят възможност за настаняване в 4* и 5 * хотели или апарт хотели, храна на блок маса или в елегантните ресторанти на обектите, отлични допълнителни екстри като СПА център, фитнес зала, детски кът, открити и закрити басейни, разнообразие от барове и възможности за спорт на открито. За гарантирано спокойствие на гостите, сградите на ASPIGROUP са осигурени с 24/7 видеонаблюдение и жива охрана, паркинг и денонощна рецепция.

Освен услуги от туристически характер, ASPIGROUP предлага на клиентите си и широк избор от апартаменти в изискан съвременен стил, разположени на самата плажна ивица или в близост до морето, както и функционални жилищни комплекси във вътрешността на страната. Клиентите имат избор от студиа и апартаменти с различен изглед и квадратура, както и възможност да ползват услугите на компанията за пълно обзавеждане на апартаментите в категория лукс.

За всички собственици на апартаменти в жилищните или курортни комплекси на ASPIGROUP, компанията извършва целогодишна поддръжка на общите части. Ако желаят, клиентите могат да се възползват и от услугата следпродажбен мениджмънт на закупената от тях собственост.

Услугите предоставяни от ASPIGROUP са изцяло съобразени с високите изисквания и стандарти на клиентите, осигурявайки им очакваното спокойствие и сигурност за техните имотни инвестиции.